PRESS

Photos (2.1MB ZIP)

© Swen Blikman


Press Text (PDF)


REVIEWS

"Handkerchief, die Antwerpse roots & more sensatie die we helaas veel te weinig op onze podia zien hebben nieuw materiaal uit. Na hun debuutplaat "Dancin' Bones" (album report) uit 2015 werd het even stil rond deze formatie. In 2017 stonden ze er dan plots terug en dit keer met een dubbel vinyl dat luisterde naar de titel "Sea-Rain-River" (album report). Deze "Handkerchief" in een vakje plaatsen is haast onmogelijk omdat hun muziek bestaat uit een rollercoaster van stijlen, ook "Fun" behoort tot zo een vakje.

Vorig jaar heb ik ze gelukkig twee maal aan het werk kunnen zien en moest ik telkens een poos bekomen als gevolge van een muzikaal orgasme.

Een gevoel van blijheid veroverde me toen ik een berichtje kreeg van Christof dat deze "Mutiny Ballads" er zat aan te komen."


© Rootsville 2019 - Full Review


"Dit album is in de eerste plaats een avontuurlijke reis van acht muzikanten die erin slagen om op spontane wijze Live muziek op plaat over te zetten, met minimale overdubs, waarbij speelplezier en drive primeren."


© Marcie, Rootstime - Full Review


"Dit Antwerpse septet mengt de Amerikaanse bluestraditie met Europese roots én met surf, calypse, rumba en zelfs ska, gypsy en gospel. We kunnen ons vanzelf voorstellen dat dit live een bom moet zijn, een belevenis."


© Jan Sprengers, Radio 1 - Full Review


"Met hun eerste album weekten ze emoties bij me los waarvan ik dacht dat ze reeds lang verbannen waren naar een minuscuul hoekje van mijn centraal zenuwstelsel."


© Rootsville 2017 - Full Review


"In de twaalf tracks op hun debuut zorgt het veelkoppige Handkerchief voor uiterst dansbaar entertainment."


© Philippe De Cleen, Written In Music - Full Review